Medisch Pedicure Almere Buiten

Hester van Meurs

Mijn naam is Hester van Meurs. Voordat ik het vak van pedicure ben gaan beoefenen was ik werkzaam in de administratieve branche. Het werk gaf mij echter geen voldoening en daarom ben ik in 2003 begonnen met de basisopleiding pedicure bij Imko, een professioneel opleidingsinstituut.

De opleiding werd succesvol afgerond in 2005 met als extra aanvulling de diabetes aantekening zodat ook diabetici konden worden behandeld.

Na jaren van behandelingen en opgedane ervaring werd het tijd voor de volgende stap. Door de verregaande professionalisering van de branche en de nieuwe eisen die in deze tijd worden gesteld werd in 2018 de opleiding als Medisch Pedicure succesvol afgerond waardoor ik ook alle zogeheten “risicovoeten” kon behandelen.

In medische termen spreekt men bij een verhoogde kans op voetklachten, door ziekte of aandoeningen vaak van de “risicovoet”. De voeten lopen meer gezondheidsrisico bij reuma, chemokuren, diabetes, spasmen, hart & vaatziekten, parese, tremoeren, huidaandoeningen, psychische aandoening, medicijngebruik, ouderdom.

Een Medisch pedicure is opgeleid op MBO niveau 4 en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek dan de standaard pedicure die is opgeleid op MBO niveau 3.

Vanuit huis naar een praktijk

Na jaren praktijk aan huis te hebben gehad, kwam er een samenwerking op mijn pad met Streutker Huid en Oedeemtherapeuten in het Centrum van Almere stad. Hier heb ik het (7 jaar) altijd naar mijn zin gehad. Maar het werd tijd om een grotere en lichtere praktijk te zoeken voor mij. En dat is gelukt. Ik ben per 1 januari 2022 verhuisd naar Praktijkcentrum Buiten in de Bouwmeesterbuurt.

Visie

Mijn visie is om uw voeten deskundig en met zorg te behandelen.

Het is voor u als klant belangrijk dat u op een professionele wijze geholpen wordt. Voor mij staat hygiëne hoog in het vaandel en ik beschik over professionele apparatuur en de nodige jaren aan ervaring. Vanwege mijn nieuwe start op de Bouwmeesterweg in een veel ruimere praktijktuimte is er een compleet nieuwe inrichting aangeschaft om nog beter en comfortabeler te kunnen werken.

U wordt behandeld op een volledig elektrische verstelbare stoel met verwarming (als dat geen luxe is), zodat u kunt genieten van de voetbehandeling onder het genot van een kopje koffie of thee.
Om constant op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen volg ik verschillende bijscholingen.

U bent daarom in goede handen en ik ontvang u heel graag in mijn praktijk!